Szakmai és hagyományos diákmunkák Debrecenben
Csak tudatos marketing tervezés révén lehetünk eredményesek a piacon

Bemutatkozás

Az Inshipiáról

Az Inshipiát 2011-ben alapították azzal a céllal, hogy ügyfeleinek aktív, hatékony és tudatos marketing révén segítsen megteremteni vállalatuk növekedésének motorját.

Munkánk során rendkívül fontos, hogy a marketing tevékenységet tudatosan építsük fel a vállalaton belül, emellett kiemelt figyelmet fordítunk a marketingre költött pénz minél nagyobb arányú megtérülésére, valamint az eredmények minél hamarabbi szállítására.

Munkatársaink szenvedélye, kitartása és munka iránti alázata alapos és precíz munkavégzéssel, széleskörű és átfogó szakmai ismeretekkel társul, és ez tesz bennünket egyedülállóvá a piacon.

Megbízható és stabil partnerek vagyunk a marketing és értékesítés területén. Meggyőződésünk, hogy csak tudatos marketing tervezés révén lehetünk eredményesek a piacon.

Küldetésünk

Az Inshipia küldetése élhetőbbé és boldogabbá – és ebből kifolyólag elégedettebbé – tenni a világot azáltal, hogy segítünk az embereknek és a vállalatoknak tudatosan kitűzni és következetesen megvalósítani a számukra megfelelő célokat. Missziónk következtében minden érintett sikere és elégedettsége biztosítható, és ezáltal másokat is tudunk inspirálni és elkötelezni a tudatos fejlődés érdekében.

A mi ideális világunkban mindenki tudatosan, proaktívan a megfelelő célokat tűzi ki, és azokat következetesen, módszeresen és sikeresen meg is valósítja. A világunk így lesz élhetőbb és boldogabb, a vállalatok és az emberek pedig elégedettek. Tevékenységük során a fenntartható és tudatos fejlődés lebeg a szemünk előtt.

Mottónk

Jelszavunk ("Do it. Do more. Do better.", azaz "Csináld. Csinálj többet. Csináld jobban.") kifejezi a projektekről való elképzelésünket.

Mi azt gondoljuk, elsőre nem lehet tökéleteset alkotni, ezért a legfontosabb az, hogy elkezdjük valahol. Ha már csináltunk valamit, lesz benne tapasztalatunk. Ha pedig elég tapasztalatot szereztünk, akkor elkezdhetjük tökéletesíteni "tudományunkat", és a végén szakértő válik belőlünk.

Szóval, hol kezdjük?

Mit jelent az Inshipia?

Az Inshipia egy mozaikszó, mely az inspiráció (inspiration), vezetés (leadership) és vízió (vision) szavak angol megfelelőiből lett megalkotva.

Ez a szóösszetétel kifejezi, cégünk mindig rendelkezik a megfelelő jövőképpel, továbbá képes inspirálni és vezetni másokat a célok elérése érdekében.

A színek jelentése

Kék: izgalom és stabilitás

A kék színt a nyugalom és a felelősség kifejezésére használják. Logónkban a világoskék szín az izgalmat ábrázolja, míg a sötétkék szín megbízhatóságot és stabilitást sugall, jelzi higgadtságunkat és felelősségteljes hozzáállásunkat.

Türkiz: növekedés és bőség

A zöld a kezdetet és a növekedést, a megújulást és a gazdagságot szimbolizálja. Logónkban a türkiz egyensúlyt és harmóniát teremt, továbbá jelképezi a stabilitást és a bőséget.

Szürke: tapasztalat és szakértelem

A szürke modern, kifinomult és letisztult hatást ad az oldalnak. Logónkban a szürke a tapasztalatot és a szakmaiságot jelképezi.

Az Inshipia logója

Logónkban a színek sorrendje kifejezi munkamódszerünket: először rendkívül izgalmas újdonsággal találozik, majd stabilitást hoz cégének, végül pedig bőséget, mindezt megbízható, higgadt és felelősségteljes munka révén.

Aki nem hiszi, járjon utána!

Bizonyosodjon meg egy ingyenes konzultáció keretében arról, hogy Önnek is tudunk segíteni.

Kérem az ingyenes konzultációt

Mások ezt mondták rólunk

Mátyás Péter, MGR-Informatika Kft.

"A széleskörű tapasztalat, a kreativitás és a dinamizmus jellemzi leginkább munkájukat, mely hatékonyan segítette a közös projektjeinket."
Mátyás Péter, MGR-Informatika Kft.

» Csak tudatos marketing tervezés révén lehetünk eredményesek a piacon «

Ablak bezárása